безтраншейні
технології
Ми на Facebook
Читайте наш блог

Вперше в Україні - кабелеукладач RT120 QUAD DITCH WITCH 2020р.в.

У середини 2020 року відбулося перше випробування для нового вібраційного кабелеукладача  RT120 Quad 2020 року випуску придбаного нашою компанією в компанні Ditch Witch (США). У конструкцію кабелеукладача виробник впровадив найсучасніші розробки і нововведення, що дозволило створити сучасний і надійний інструмент для будівництва волоконно-оптичних ліній зв'язку.

Кабелеукладач Ditch Witch RT120 Quad на даний момент є єдиним в Україні.

Міцний, потужний і надійний четирехгусенічний траншеекопач / кабелеукладач RT120 Quad DitchWitch® продемонстрував свою справжню цінність. Його масивна ходова частина, гусенична система, а також трьохшвидкісна трансмісія з миттєвим перемиканням передач можуть впоратися зі складними умовами прокладання кабелю в різних категоріях грунтів. Тиск на грунт = 5 фунт-сила на кв. дюйм. І крім вібраційного ножа здатного прокладати кабель на глибину 1,2 м, він оснащений також траншеєкопачем.

При повороті передніх і задніх коліс в протилежних напрямках радіусу повороту становить 8,2 м

Траншеєкопач приводиться в рух за допомогою потужного дизельного двигуна, що відповідає стандарту Tier 4 і всім обмеженням по викидам.

Одним з важливих аспектів експлуатації машини, є її шумові характеристики. Дійсно, кабелеукладач працює досить тихо, що значно допомагає в роботі при будівництві оптичних ліній зв'язку.

Всі перераховані вище якості були підтверджені в польових умовах при прокладанні кабелю ВОК.

Вібро-кабелеукладач повністю впорався із завданням і виправдав очікування наших фахівців.

Прес-служба ТОВ "Рембудзв'язок"