безтраншейні
технології
Ми на Facebook
Читайте наш блог

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ ПРОЙШОВ ЗАПУСК В ЕКСПЛУАТАЦІЮ бурової установки ГНБ DITCH WITCH JT3020 MACH 1

На початку 2010 року відбулося перше буріння довгоочікуваної новинкою - установкою горизонтального направленого буріння Ditch Witch JT3020 MACH 1. У конструкцію установки ГНБ виробник впровадив найсучасніші розробки і нововведення, що дозволило створити унікальну за своїми можливостями установку.

Всі перераховані вище якості були підтверджені в місті Київ при випробуваннях установки фахівцями фірми "Рембудзв'язок", у парку оборудванія якої знаходиться і молодша модель фірми Ditch Witch - Ditch Witch JT2020 MACH 1.

Бурова установка Ditch Witch JT3020 MACH 1 не має аналогів у своєму класі машин і на даний момент є єдиною в Україні .

В ході випробувань нової установки в новому проекті замовника, з використанням технології горизонтального направленого буріння, здійснювався перехід під жвавою автомагістраллю з великим скупченням підземних комунікацій. Фірмою "Рембудзв'язок" було додатково придбано трасошукач Radiodetection С.А.Т + / Genny +, за допомогою якого були відзначені траса проходу і місце виходу, вільний від діючих і кинутих комунікацій.

Пілотне буріння пройшло без особливих проблем, бурова головка добре управлялася в грунті і проходження траси зайняло дві години.

Розбурювання свердловини проводилося одночасно з протяжкою труби. У процесі розширення використовувався круїз -контроль процесу буріння, протяжка 3- х труб Ø 160мм зайняла 40 хв.

Одним з важливих аспектів експлуатації машини, на думку фахівців заводу, є її шумові характеристики. Дійсно, машина працює дуже тихо, що дозволяє використовувати її в нічний час у населених пунктах.

Бурова установка Ditch Witch JT3020M1 по зусиллю прямий тяги не використала і половину свого потенціалу, повністю впоралася із завданням і виправдала очікування наших фахівців.

Прес - служба ТОВ " Рембудзв'язок"